LORAX. PROTECTORUL PADURII

Afis LORAX. PROTECTORUL PADURII
Titlu original: DR. SEUSS
Titlu română: LORAX. PROTECTORUL PADURII
Premiera in Romania: 2012-03-30
Premiera internationala: 2012-03-02
Gen: Animaţie 3D
Scenariu: Cinco Paul & Ken Daurio
Regie: Chris Renaud
Cu: Danny DeVito, Zac Efron, Ed Helms, Taylor Swift, Rob Riggle şi Betty White
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Creatorii animaţiei Despicable Me (Sunt un mic ticălos) şi faimosl Dr. Seuss prezintă LORAX, PROTECTORUL PĂDURII, o adaptare în 3D după povestea clasică a unei creaturi a pădurii care îi molipseşte pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmăresc peripeţiile unui băiat de 12 ani care caută acel lucru unic care îi va aduce afecţiunea fetei de care s-a îndrăgostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie să afle care e povestea morocănosului, dar simpaticului Lorax, care se luptă pentru a-şi proteja lumea în care trăieşte.

Danny DeVito îşi împumută vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animaţia a atras superstaruri precum Zac Efron, care îi dă voce lui Ted, idealistul care se află în căutarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finanţelor, iar îndrăgita actriţă, veterana Betty White îi dă voce înţeleptei bunici a lui Ted, Norma.

LORAX, PROTECTORUL PĂDURII este al treilea film de animaţie creat de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, după Despicable Me şi Hop.

Alte filme