WARCRAFT. ÎNCEPUTUL

Afis WARCRAFT. ÎNCEPUTUL
Titlu original: WARCRAFT
Titlu română: WARCRAFT. ÎNCEPUTUL
Premiera in Romania: 2016-06-10
Premiera internationala: 1970-01-01
Gen: 3D Epic Adventure
Scenariu: Charles Leavitt și Duncan Jones
Regie: Duncan Jones
Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu
Distribuitor: Universal
"

Sinopsis

Legendary Pictures și Universal Pictures prezintă WARCRAFT. ÎNCEPUTUL, o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment.

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizația care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor.

Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (Moon, Source Code) după un scenariu scris de Charles Leavitt și Duncan Jones, filmul îi are ca protagoniști pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL este o producție a companiilor Legendary Pictures, Blizzard Entertainment și Atlas Entertainment.
Producătorii sunt Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner și Stuart Fenegan.  Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime și Paul Sams serve sunt producători executivi.  Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter și Rebecca Steel Roven sunt co-producători. 

Alte filme