URMA SCAPĂ TURMA

Afis URMA SCAPĂ TURMA
Titlu original: A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST
Titlu română: URMA SCAPĂ TURMA
Premiera in Romania: 2014-06-06
Premiera internationala: 2014-05-30
Gen: Comedie
Scenariu: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
Regie: Seth MacFarlane
Cu: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman, Liam Neeson
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Seth MacFarlane e regizorul, producătorul, coscenaristul și protagonistul comediei URMA SCAPĂ TURMA. Albert e un crescător de oi extrem de laș care, după ce nu are curaj să ia parte la o încăierare cu pistoale, iubita îl părăsește pentru un alt bărbat. Când în oraș își face apariția o misterioasă femeie senzuală, aceasta îl ajută să-și recapete curajul și cei doi încep să fie atrași unul de celălalt. Dar idila lor e tulburată de soțul focoasei frumuseți, un tip certat cu legea, care vine să caute răzbunare. Acum, fermierul trebuie să-și pună la bătaie curajul proaspăt recăpătat.

Alături de MacFarlane îi regăsim în distribuție pe Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman și Neil Patrick Harris.

Echipa din spatele camerelor de filmat e, în mare parte, aceeași care a creat imensul succes al lui MacFarlane, TED, inclusiv Scott Stuber, de la Bluegrass Films și Jason Clark, ca producători, precum și Wellesley Wild și Alec Sulkin, coscenariști.

Alte filme