SUS, IN AER

Afis SUS, IN AER
Titlu original: Up in the Air
Titlu română: SUS, IN AER
Premiera in Romania: 2010-01-29
Premiera internationala: 2010-01-29
Gen: Drama
Scenariu: JASON REITMAN si SHELDON TURNER
Regie: JASON REITMAN
Cu: GEORGE CLOONEY, VERA FARMIGA, ANNA KENDRICK, JASON BATEMAN
Distribuitor: Paramount

Sinopsis

"Inainte de a-i ajuta pe altii, pune-ti mai intai tu centura de siguranta."

Cel mai recent film al talentatului regizor Jason Reitman, nominalizat la Oscar pentru Juno, SUS, IN AER este odiseea lui Ryan Bingham (GEORGE CLOONEY), un tip cu o meserie aparte: el strabate SUA pentru a da oameni afara din firme, in locul celor care prefera un strain sa faca aceasta meserie "murdara".

Viata lui se petrece numai intre avioane, pe aeroporturi, hoteluri si masini de inchiriat si incape intr-o simpla valijoara.

Este membru al absolut tuturor cluburilor de elita pentru calatori aerieni, si, tocmai cand e pe punctul de a-si implini telul suprem, acela de a atinge 10 milioane de mile calatorite cu avionul, in viata lui Ryan intra doua femei care ii vor da viata peste cap.

Cunoaste o femeie frumoasa, inteligenta, si, aparent, la fel de pasionata ca el de viata intre avioane (VERA FARMIGA), de care se indragosteste incetul cu incetul, dar si o tanara colega extrem de ambitioasa (ANNA KENDRICK), ale carei planuri de eficientizare a meseriei lor presupun lucrul de la sediu si renuntarea la calatoriile cu avionul.

De voie, de nevoie, Ryan incepe, astfel, sa-si imagineze ca si el ar putea sa aiba un loc pe care sa-l numeasca "acasa".

Un film inteligent, emotionant, cu umor si momente greu de uitat, SUS, IN AER se bazeaza pe romanul lui Walter Kirn.

Alte informatii

6 NOMINALIZARI LA GLOBURILE DE AUR 2010:

Cel mai bun film, Cel mai bun regizor: Jason Reitman; Cel mai bun actor: George Clooney; Cea mai buna actrita in rol secundar: Vera Farmiga; Cea mai buna actrita in rol secundar: Anna Kendrick; Cel mai bun scenariu: Jason Reitman si Sheldon Turner.

Globul de Aur 2010 pentru Cel mai bun scenariu

Alte filme