TROLII: SE STRÂNGE TRUPA

Afis TROLII: SE STRÂNGE TRUPA
Titlu original: TROLLS BAND TOGETHER
Titlu română: TROLII: SE STRÂNGE TRUPA
Premiera in Romania: 2023-10-20
Premiera internationala: 2023-10-20
Gen: Animație dublată în limba română
Scenariu:
Regie: Walt Dohrn
Cu:
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Anul acesta, pregătiți-vă pentru o reuniune de familie plină de acțiune, plină de vedete și de culoarile curcubeului, cu Anna Kendrick și Justin Timberlake care revin pentru un nou capitol din franciza muzicală de succes a DreamWorks Animation: Trolls Band Together/ Trolii: se strânge trupa.

După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirt neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#cioppy)! Pe măsură ce cei doi se apropie tot mai mult, Poppy descoperă că Ciot are un trecut secret. El a făcut cândva parte din trupa-fenomen preferată de ea, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd (senzația electropop Troye Sivan, nominalizat la Globul de Aur), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Daveed Diggs, câștigător al premiului Grammy; Hamilton) și Clay (Kid Cudi, câștigător al premiului Grammy; Don't Look Up). BroZone s-a destrămat când Ciot era încă un copil, la fel ca și familia lui, iar Ciot nu și-a mai văzut frații de atunci.

Dar când Floyd, fratele lui Ciot, este răpit pentru talentul său muzical de către un duo de răufăcători - Velvet (Amy Schumer, câștigătoare a unui premiu Emmy; Trainwreck) și Veneer (Andrew Rannells, câștigător al unui premiu Grammy și nominalizat la Tony; The Book of Mormon) - Ciot și Poppy pornesc într-o călătorie complicată și emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați și a-l salva pe Floyd de la o soartă chiar mai rea decât să fie un nimeni în lumea muzicii pop...

Având în prim plan hituri pop noi și clasice, Trolii: se strânge trupa se lansează în cinematografele din România pe 20 octombrie 2023.

Alte filme