ȚINTA: PREȘEDINTELE

Afis ȚINTA: PREȘEDINTELE
Titlu original: BIG GAME
Titlu română: ȚINTA: PREȘEDINTELE
Premiera in Romania: 2015-03-27
Premiera internationala: 2015-03-25
Gen: Thriller
Scenariu: JALMARI HELANDER
Regie: JALMARI HELANDER
Cu: SAMUEL L. JACKSON, ONNI TOMMILA, RAY STEVENSON, VICTOR GARBER, MEHMET KURTULUS, TED LEVINE, FELICITY HUFFMAN, JIM BROADBENT
Distribuitor: Pro Rom

Sinopsis

Oskari e un băiat timid de 13 ani care își urmează temător soarta. Tradiția poporului său spune că a venit timpul ca băiatul, la fel ca strămoșii lui, să petreacă o zi și o noapte singur în sălbăticie. Înarmat doar cu un arc cu săgeți, el trebuie să se întoarcă din pădure cu un trofeu care să fie dovada că a devenit bărbat.

Singur și înspăimântat, băiatul rătăcește printr-o pădure imensă când aude un zgomot asurzitor. Grăbindu-se să vadă ce se întâmplă, Oskari descoperă o capsulă de salvare, dar și că aparține avionului care transportă cel mai puternic om al lumii – Air Force One, iar înăuntru se află un om grav lovit... E însuși președintele Statelor Unite!

Teroriștii care au provocat prăbușirea avionului împânzesc cerul pentru a-l repera pe președinte, hotărâți să-l răpească.

Acum, soarta celui mai puternic om din lume stă în mâinile unui băiat de 13 ani. Angrenați într-un joc de-a șoarecele și pisica, Oskari și președintele fac echipă pentru a putea supraviețui celei mai terifiante nopți din viața amândurora.

Alte filme