OMUL INVIZIBIL

Afis OMUL INVIZIBIL
Titlu original: THE INVISIBLE MAN
Titlu română: OMUL INVIZIBIL
Premiera in Romania: 2020-02-28
Premiera internationala: 2020-02-28
Gen: Thriller
Scenariu: Leigh Whannell
Regie: Leigh Whannell
Cu: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Ce nu vezi, nu-ți poate face rău…

Elisabeth Moss, câștigătoare a premiului Emmy (Us, The Handmaid’s Tale) e protagonista unei povești moderne despre obsesie inspirată de un personaj monstruos clasic.

 

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale (Harriet Dyer, din The InBetween), a prietenului lor din copilărie (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) și a fiicei adolescente a acestuia (Storm Reid, Euphoria).

Dar când fostul său partener (Oliver Jackson-Cohen, din The Haunting of Hill House) se sinucide, și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă. Pe măsură ce începe să fie confruntată cu coincidențe din ce în ce mai sinistre, care pun în pericol viața celor dragi ei, Cecilia simte că sănătatea ei mentală e tot mai fragilă, din cauza eforturilor ei disperate de a le dovedi celorlalți că e hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută.

Alte informatii

Jason Blum, maestrul genului horror, este producătorul thrillerului OMUL INVIZIBIL cu compania sa de producție, Blumhouse Productions. Regia și scenariul îi aparțin lui Leigh Whannell, unul din creatorii francizei Saw, și care a regizat de curând filmele Upgrade și Insidious: Chapter 3

 

Alte filme