TELEFONUL NEGRU

Afis TELEFONUL NEGRU
Titlu original: THE BLACK PHONE
Titlu română: TELEFONUL NEGRU
Premiera in Romania: 2022-06-24
Premiera internationala: 2022-06-24
Gen: Horror
Scenariu: Scott Derrickson & C. Robert Cargill, bazat pe povestirea scurtă de Joe Hill.
Regie: Scott Derrickson
Cu: Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone și Ethan Hawke
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Telefonul este mort. Dar sună…

Regizorul Scott Derrickson revine la genul cinematografic care l-a consacrat și colaborează din nou cu legendarii Blumhouse pentru un nou thriller horror.

Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic, unde țipetele nu-l ajută cu nimic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Și acestea sunt gata să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla lui Finney.

Alte informatii

Protagoniștii sunt Ethan Hawke, de patru ori nominalizat la Oscar®, în cel mai terifiant rol al carierei sale și Mason Thames în primul său rol de film.

TELEFONUL NEGRU este produs, regizat și co-scris de Scott Derrickson, scenaristul-regizor al filmelor SinisterExorcismul lui Emily Rose și Doctor Strange, de la Marvel.

Scenariul filmului e scris de Derrickson și C. Robert Cargill (Doctor Strange, franciza Sinister), bazat pe povestirea scurtă aparținând lui Joe Hill, din bestsellerul său, Fantomele secolului 20.

Filmul este produs de Derrickson & Cargill’s Crooked Highway și prezentat de Universal și Blumhouse. Jason Blum, Scott Derrickson și C. Robert Cargill sunt producători ai filmului, iar producători executivi sunt Ryan Turek și Christopher H. Warner.

Alte filme