SUNT UN MIC TICALOS

Afis SUNT UN MIC TICALOS
Titlu original: Despicable me
Titlu română: SUNT UN MIC TICALOS
Premiera in Romania: 2010-08-27
Premiera internationala: 2010-07-09
Gen: Animaţie 3D
Scenariu: Cinco Paul & Ken Daurio
Regie: Chris Renaud & Pierre Coffin
Cu: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Kristen Wiig, Danny McBride, Miranda Cosgrove, Jack McBrayer, Mindy Kaling, Jemaine Clement şi Julie Andrews
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Într-o suburbie fericită înconjurată de gărduleţe albe şi tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neştiut şi nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporţii astronomice. O să fure luna! (da, luna!!).

Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloşii. Înarmat cu un arsenal de raze care micşorează, îngheaţă, şi ajutat de o flotă de vehicule de război în stare permanentă de alertă, Gru seceră tot ce-i stă în drum. Asta până în ziua în care dă piept cu voinţa uriaşă a trei fetiţe orfane care se uită la el şi văd ceea ce nu mai văzuse nimeni: un potenţial tată!

Cel mai malefic răufăcător din lume a dat peste cea mai mare provocare din viaţa lui: trei fetiţe pe nume Margo, Edith şi Agnes.

Sunt un mic ticălos este o animaţie 3D CGI, produsă de studiourile Universal.

Alte filme