RANGO

Afis RANGO
Titlu original: RANGO
Titlu română: RANGO
Premiera in Romania: 2011-03-04
Premiera internationala: 2011-03-04
Gen: Animatie/comedie
Scenariu: James Ward Byrkit, John Logan, Gore Verbinski (story)
Regie: Gore Verbinski
Cu: Voci: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone, Timothy Olyphant
Distribuitor: Paramount

Sinopsis

Regizorul care a realizat “Piraţii din Caraibe” ne invită la o nouă aventură animată: RANGO. Johhny Depp va da voce simpaticului RANGO, un cameleon care trăia liniştit ca animal de companie într-o familie obişnuită, pînă în ziua cînd a fost dat peste cap de o criză de identitate majoră. Pentru că, la urma urmei, cum poţi să aspiri la ceva mai înalt, cînd tu nu poţi face altceva decît să te pierzi în decor?

Cînd se rătăceşte printr-un orăşel din deşert bătut de vînturi şi populat de creaturi bizare şi perfide, Rango îşi dă seama că, deodată, iese în evidenţă, dar nu aşa cum îşi dorea... Pentru orăşeni, Rango este cel pe care îl aşteptau demult, ultima lor speranţă, aşa că, vrînd, nevrînd, devine noul şerif al orăşelului. Nevoit să intre în noul rol, Rango începe aventura vieţii lui, luptîndu-se cu personaje periculoase şi înfruntînd situaţii nemaivăzute, devenind astfel eroul la care se visa pe vremuri.

Beneficiind de voci celebre, precum Johnny Depp, , Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone şi Timothy Olyphant, în rolul Spiritului Vestului as the Spirit, Rango este o versiune originală, surpinzătoare şi foarte comică a clasicei legende western, în care un străin salvează un oraş, salvîndu-se, pînă la urmă, şi pe sine.

Alte filme