POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ

Afis POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ
Titlu original: POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ
Titlu română: POVESTEA UNUI PIERDE-VARĂ
Premiera in Romania: 2018-09-21
Premiera internationala: 2018-09-21
Gen: Comedie
Scenariu: Paul Negoescu
Regie: Paul Negoescu
Cu: Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter, Crina Semciuc
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Din 21 septembrie, Paul Negoescu și Alexandru Papadopol  își propun să rezolve în cheie comică o ecuație cu prea multe necunoscute: emanciparea unui bărbat!

 

Realizatorii succesului de box-office din 2016 “Două lozuri” revin, în această toamnă, în cinematografe, cu o nouă producție. “Povestea unui pierde-vară” este o comedie despre un profesor de matematică și complicatele lui relații amoroase, pe fundalul unui București mai luminos ca niciodată. Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter și Crina Semciuc în rolurile principale, filmul își dorește să îi amuze pe telespectatori, dar și să le ridice și câteva semne de întrebare. “Nu cred că mai putem vorbi astăzi, în 2018, despre emanciparea femeii fără să vorbim și despre emanciparea bărbatului. Așa că am făcut un film despre încercarea de maturizare a unui bărbat de peste 40 de ani”, spune Paul Negoescu, regizorul filmului.

Echipa artistică a peliculei este aceeași care a realizat succesul de box-office “Două Lozuri”: Paul Negoescu semnează scenariul și regia, Alexandru Papadopol este Petru, personajul principal, Ana Drăghici este directoarea de imagine.  Ea este, de altfel, prima femeie din cinematografia română care a semnat imaginea unui lungmetraj în ultimii 25 de ani. Mălina Ionescu, un specialist de film cu o experiență extrem de bogată, realizează scenografia din “Povestea unui pierde-vară”.

Alte filme