O FAMILIE DE COŞMAR

Afis O FAMILIE DE COŞMAR
Titlu original: Meet the parents. Little Fockers
Titlu română: O FAMILIE DE COŞMAR
Premiera in Romania: 2010-12-24
Premiera internationala: 2010-12-22
Gen: Comedie
Scenariu: John Hamburg, Larry Stuckey
Regie: Paul Weitz
Cu: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern, Harvey Keitel with Dustin Hoffman, Barbra Streisand
Distribuitor: Paramount

Sinopsis

Înfruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) şi ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi în a treia comedie care continuă seria de mare succes începută cu “Un socru de coşmar” şi urmată de “Doi cuscri de coşmar”.
 
Laura Dern, Jessica Alba şi Harvey Keitelse alătură membrilor Familiei de coşmar, promiţându-ne o nouă comedie spumoasă.

Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuţi împreună cu soţia sa, Pam, şi, după nenumărate ciocniri cu suspiciosul său socru, Jack, Greg poate să respire uşurat.

A fost, de bine, de rău, acceptat în cercul încrederii familiei soţiei sale.

Dar asta numai până când Jack îl ia iarăşi în vizor.

Greg nu o duce pe roze cu banii, aşa că e nevoit să-şi ia a doua slujbă, la o companie de medicamente.

Aşa că Jack o ia de la capăt: ştia el că ginerele său cu un nume caraghios şi o meserie pentru fete nu e în stare să fie un bărbat adevărat şi că e incapabil să-şi întreţină familia.

Pentru Greg începe iar coşmarul: suspiciuni, situaţii penibile, misiuni de spionaj...

Jack nu se dă în lături de la nimic ca să le poată dovedi tuturor din familie că Greg nu merita să fie inclus în cercul încrederii.

Iar faptul că la petrecerea pentru aniversarea zilei de naştere a gemenilor îşi face iar apariţia Kevin (OwenWilson), fostul pretendent la mâna lui Pam, pe care Jack încă îl regretă că nu i-a devenit ginere, nu îl ajută deloc pe Greg.

O să treacă Greg testul final pentru a le dovedi tuturor că este pregătit să moştenească de la Jack rolul de cap de familie, sau cercul încrederii se va rupe, de data asta, definitiv?

Alte filme