NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE

Afis NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE
Titlu original: THE FOREVER PURGE
Titlu română: NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE
Premiera in Romania: 2021-08-13
Premiera internationala: 2021-07-23
Gen: Acțiune/thriller
Scenariu: James DeMonaco
Regie: Everardo Gout
Cu: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Leven Rambin, Alejandro Edda și Will Patton
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

În această vară, toate regulile sunt încălcate când o sectă de nelegiuiți decide că Noaptea Judecății anuale nu se termină la sosirea zorilor, ci ar trebui să nu se oprească niciodată.

NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE este un nou capitol din seria care a început în 2018 cu succesul fenomenal al primului film, NOAPTEA JUDECĂȚII, și care a devenit apoi o franciză care a făcut istorie în genul filmului horror.

Noul capitol al francizei ne duce pe un drum nou, în care membrii unei mișcări underground, care consideră că o singură noapte pe an de anarhie și crime nu e de ajuns, decid să ia cu asalt America printr-o campanie de masacre care să semene haosul fără vreun moment de întrerupere. Așadar, nimeni nu mai e în siguranță, de această dată.

Adela (Ana de la Reguera, Army of the Dead) și soțul ei, Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace), trăiesc în Texas, unde Juan muncește la ferma înstăritei familii Tucker. Patriarhul familiei, Caleb (Will Patton, Halloween) îl admiră și îndrăgește pe Juan, ceea ce alimentează furia plină de invidie a lui Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari), fiul lui Caleb.

În dimineața de după Noaptea Judecății, o bandă de ucigași mascați atacă familia Tucker, inclusiv pe soția lui Dylan (Cassidy Freeman, The Righteous Gemstones) și pe sora lui (Leven Rambin, The Hunger Games), ceea ce le face pe cele două familii să lase deoparte animozitățile și să se unească pentru a înfrunta împreună plaga ce amenință să dezintegreze prin crimă și haos Statele Unite.

 

Alte informatii

Pornind de la un scenariu scris de creatorul francizei, James DeMonaco, NOAPTEA JUDECĂȚII ETERNE e regizat de Everardo Gout, scenarist și regizor al thrillerului Days of Grace. Producătorii acestui nou capitol al francizei sunt chiar creatorii acesteia – Jason Blum de la Bulmhouse Production, Michael Bay, Andrew Form și Brad Fuller, de la Platinum Dunes, James DeMonaco și partenerul său de producție Sébastien K. Lemercier, de la Man in a Tree. Producători executivi sunt Marcei A. Brown, Everardo Gout și Jeanette Volturno.

O producție Universal Pictures în asociere cu Perfect World Pictures, Platinum Dunes, Blumhouse și Man in a Tree.

 

Alte filme