KUNG FU PANDA 4

Afis KUNG FU PANDA 4
Titlu original: KUNG FU PANDA 4
Titlu română: KUNG FU PANDA 4
Premiera in Romania: 2024-03-15
Premiera internationala: 2024-03-15
Gen: Aventuri/comedie/animație 2D & 3D, dublată și subtitrată în limba română
Scenariu:
Regie: Mike Mitchell și Stephanie Ma Stine
Cu: Voci OV: Jack Black, Awkwafina, Viola Davis, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane and Ke Huy Quan. Voci română: Șerban Pavlu, Ana Udroiu, Oana Avram, Sorin Dinculescu, Mihai Niculescu, Vlad Rădescu, Valentino Tiron, Doru Cătănescu, Mioara Curechian.
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

În această primăvară, pentru prima dată după aproape un deceniu, Jack Black, un simbol al comediei, revine în rolul lui Po, cel mai improbabil maestru de kung fu din lume, cu un nou capitol amuzant și plin de viață în îndrăgita franciză de comedie de acțiune a DreamWorks Animation: Kung Fu Panda 4.

După trei aventuri în care sfidează moartea învingând răufăcători de talie mondială cu curajul său inegalabil și abilitățile sale nebănuite în artele marțiale, Po, Războinicul Dragon (Jack Black, nominalizat la Globurile de Aur), este chemat de destin să... se odihnească odată. Mai exact, el este chemat să devină liderul spiritual din Valea Păcii.

Acest lucru ridică câteva probleme evidente. În primul rând, Po știe la fel de multe despre conducerea spirituală ca și despre dieta paleo și, în al doilea rând, trebuie să găsească și să antreneze rapid un nou Războinic Dragon înainte de a-și putea asuma noua sa poziție înaltă.

Chiar mai rău, recent și-a făcut apariția o vrăjitoare malefică și puternică, Cameleonul (Viola Davis, câștigătoarea premiului Oscar®), o șopârlă care se poate transforma în orice creatură, mare sau mică. Iar Cameleonul și-a pus ochii lacomi și mici pe Toiagul Înțelepciunii al lui Po, care i-ar da puterea de a-i rechema pe toți răufăcătorii pe care Po i-a învins pe tărâmul spiritelor.

Deci, Po va avea nevoie de ajutor. Îl găsește (oarecum?) sub forma hoaței viclene și istețe Zhen (Awkwafina, câștigătoare a Globului de Aur), o vulpe care se bagă cu adevărat sub pielea lui Po, dar ale cărei abilități se vor dovedi neprețuite. În încercarea lor de a proteja Valea Păcii de ghearele reptiliene ale Cameleonului, acest cuplu comic și ciudat va trebui să acționeze împreună. În această aventură, Po va descoperi că eroii pot fi găsiți în cele mai neașteptate locuri.

Filmul beneficiază de talentul vocal al starurilor care revin în film: Dustin Hoffman, câștigător al premiului Oscar®, în rolul maestrului Kung Fu, Shifu; James Hong (Everything Everywhere All at Once), în rolul tatălui adoptiv al lui Po, domnul Ping; Bryan Cranston, nominalizat la Oscar®, în rolul tatălui biologic al lui Po, Li, și Ian McShane, nominalizat la Premiul Emmy, în rolul lui Tai Lung, fostul elev și dușmanul lui Shifu. Câștigătorul premiului Oscar® Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) se alătură distribuției în rolul unui nou personaj, Han, liderul Bârlogului hoților.

Kung Fu Panda 4 este regizat de Mike Mitchell (Trolls de la DreamWorks Animation, Shrek Forever After) și produs de Rebecca Huntley (The Bad Guys de la DreamWorks Animation). Co-realizatorul filmului este Stephanie Ma Stine (She-Ra și prințesele puterii). În 2008, capitolul inaugural Kung Fu Panda, nominalizat la Oscar® în 2008, a devenit filmul de animație original cu cele mai mari încasări de la DreamWorks Animation și a lansat o franciză care a câștigat peste 1,8 miliarde de dolari la box-office-ul mondial.

 

Alte filme