HALLOWEEN

Afis HALLOWEEN
Titlu original: HALLOWEEN
Titlu română: HALLOWEEN
Premiera in Romania: 2018-10-19
Premiera internationala: 2018-10-19
Gen: Horror
Scenariu: David Gordon Green & Danny McBride & Jeff Fradley. Bazat pe personajele create de John Carpenter și Debra Hill
Regie: David Gordon Green
Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton, Nick Castle, Andi Matichak, Omar J. Dorsey
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

În HALLOWEEN, Jamie Lee Curtis revine cu rolul ei emblematic, Laurie Strode, care acum va avea înfruntarea finală cu Michael Myers, criminalul mascat care o bântuie de când aceasta a scăpat cu greu din mâinile lui criminale, acum patruzeci de ani.

 

 

Alte informatii

Maestrul genului horror, John Carpenter, este producător executiv și consultant creativ al acestui film, unindu-și forțele cu cel ai ingenios producător de filme horror al momentului, Jason Blum (Get OutSplitThe PurgeParanormal Activity). 

Inspirați de Carpenter, cineaștii David Gordon Green și Danny McBride au scris scenariul unei povești care deschide un nou drum plecând de la evenimentele din filmul clasic din 1978, iar Green este și regizor.

Halloween este produs de Malek Akkad, a cărui companie, Trancas International Films, a produs toate filmele din serie, și de Bill Block (Elysium, District 9). Alături de Carpenter și Curtis, în calitate de producători executivi se mai află și Green și McBride, prin compania lor, Rough House Pictures.

 

Alte filme