FAMILIE DE-A GATA

Afis FAMILIE DE-A GATA
Titlu original: INSTANT FAMILY
Titlu română: FAMILIE DE-A GATA
Premiera in Romania: 2019-01-18
Premiera internationala: 2018-11-16
Gen: Comedie
Scenariu: SEAN ANDERS, JOHN MORRIS
Regie: SEAN ANDERS
Cu: MARK WAHLBERG, ROSE BYRNE, ISABELA MONER, TIG NOTARO, MARGO MARTINDALE, JULIE HAGERTY, MICHAEL O'KEEFE, OCTAVIA SPENCER
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata...

Alte informatii

Comedia FAMILIE DE-A GATA e inspirată de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, și îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Rose Byrne, alături de care îi regăsim pe Octavia Spencer, Tig Notaro și Margo Martindale, Julie Hagerty și Michael O’Keefe.

Aneders a început să lucreze la acest film între cele două comedii de un imens succes, TATA ÎN RĂZBOI CU… TATA și TATA ÎN RĂZBOI CU… TATA 2.

Această comedie despre cea mai neverosimilă familie pe cale de a se forma, ori de a se distruge definitiv, atinge teme sensibile, dar redate cu umor și cu emoții autentice. Pentru că, în definitiv, familie înseamnă o legătură de suflet pe viață.

 

Alte filme