DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA

Afis DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA
Titlu original: THIRD PERSON
Titlu română: DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA
Premiera in Romania: 2014-07-04
Premiera internationala: 2014-06-27
Gen: Drama
Scenariu: PAUL HAGGIS
Regie: PAUL HAGGIS
Cu: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wilde, Maria Bello, Kim Basinger, Moran Atias, Loan Chabanol
Distribuitor: PROGRAMS4MEDIA

Sinopsis

MICHAEL (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pullitzer care s-a izolat într-o cameră de hotel din Paris pentru a-și termina cel mai recent roman. Și-a părăsit de curând soția, ELAINE (Kim Basinger), și are o relație furtunoasă cu o scriitoare tânără și ambițioasă, ANNA (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite în viață.

În paralel, SCOTT (Adrien Brody), un om de afaceri din America destul de dubios, se află în Italia pentru a fura schițe de la case de modă. Scott urăște tot ce e italian și caută un loc decent unde să mănânce când o întâlnește pe MONIKA (Moran Atias), o țigancă uluitor de frumoasă, care se pregătește să-ți recapete fiica răpită de interlopi, când un hoț îi fură toți banii de recompensă pe care îi strânsese. Scott se simte obligat s-o ajute și pornește împreună cu Ann înspre un orășel periculos din sudul Italiei, unde începe să-și dea seama, încetul cu încetul, că s-ar putea să fie victima unei înșelătorii elaborate.

JULIA (Mila Kunis), o fostă actriță de seriale TV, e prinsă în lupta pentru încredințarea fiului ei de 6 ani cu fostul său soț, RICK (James Franco), un artist faimos din New York. Pentru că

nu mai primește niciun suport financiar, iar cheltuielile de judecată sunt imense, Julia e nevoită să accept să lucreze ca menajeră într-un hotel luxos unde înainte fusese clientă fidelă. Avocata Juliei, THERESA (Maria Bello) reușește să-i asigure o ultimă șansă de a face juriul să se răzgândească și să-i permită să-și vadă fiul.

THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale. Dar într-o relație există mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dăm seama uneori de existența acestuia, dar există în mod cert. În centrul său, THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA e mai mult decât o colecție de povești de dragoste, e un puzzle în care adevărul e abia întrezărit, indiciile de-abia le sesizezi cu colțul ochiului, și nimic nu e cu adevărat ceea ce pare la prima vedere.

Alte informatii

Pe 17 octombrie 2012 regizorul laureat cu Oscar PAUL HAGGIS (Crash, In The Valley of Elah) a început filmările pentru THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA la Roma, Italia, cu o distribuție impresionantă: LIAM NEESON (Taken, Schindler’s List), ADRIEN BRODY (The Pianist), JAMES FRANCO (127 Hours, Spiderman), MILA KUNIS (Ted, Black Swan) OLIVIA WILDE (Rush, TRON: Legacy), MARIA BELLO (A History of Violence), KIM BASINGER (LA Confidential), MORAN ATIAS (Tyrant) și LOAN CHABANOL.

Realizat de Haggis după un scenariu propriu, filmul este amplasat la Paris, New York și Roma și urmărește poveștile a trei cupluri aflate într-un moment de criză.

Alte filme