CUM S-O DAI SĂ FIE BINE?

Afis CUM S-O DAI SĂ FIE BINE?
Titlu original: The Dilemma
Titlu română: CUM S-O DAI SĂ FIE BINE?
Premiera in Romania: 2011-01-14
Premiera internationala: 2011-01-14
Gen: Comedie
Scenariu: Allan Loeb
Regie: Ron Howard
Cu: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Vince Vaughn şi Kevin James sunt protagoniştii comediei regizate de Ron Howard şi produsă de Brian Grazer, despre un bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum şi Queen Latifah li se alătură în comedia Cum s-o dai să fie bine? (The Dilemma), desprecât de departe poate merge o prietenie între doi bărbaţi înainte de le exploda totul în faţă.

Încă din colegiu, Ronny (Vaughn), burlac convins, şi Nick (James) au fost prieteni la bine şi la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câştiga contractul vieţii lor, care ar urma să le propulseze firma. Avându-le alături pe Beth (Connelly), iubita lui Ronny, şi pe Geneva (Ryder), soţia lui Nick, cei doi se simt invincibili.

Însă totul o ia razna în momentul în care Ronny o vede, fără să vrea, pe Geneva sărutându-se cu un alt bărbat şi se hotărăşte să afle ce se întâmplă. Investigaţiile sale amatoristice îi dau lumea peste cap, mai ales că află că şi Nick avea nişte secrete pe car ele ţinea bine ascunse.

Acum, timpul trece, se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor, iar Ronny trebuie să se hotărască cum şi când îi va spune adevărul celui mai bun prieten al său.

Alte filme