CU LUMEA-N CAP

Afis CU LUMEA-N CAP
Titlu original: WANDERLUST
Titlu română: CU LUMEA-N CAP
Premiera in Romania: 2012-03-09
Premiera internationala: 2012-02-24
Gen: Comedie
Scenariu: Ken Marino & David Wain
Regie: David Wain
Cu: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Ken Marino, Malin Akerman, Lauren Ambrose, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney, Kathryn Hahn, Ray Liotta şi Alan Alda
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Paul Rudd şi Jennifer Aniston sînt protagoniştii comediei CU LUMEA-N CAP, regizată de David Wain (Role Models), al cărei producător este Judd Apatow (Knocked Up), despre un cuplu care părăseşte stresul metropolei pentru a se alătura unei comunităţi hippy, unde singura regulă este aceea de a fi tu însuţi.

George (Rudd) şi Linda (Aniston) formează un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducînd un stil de viaţă mult peste posibilităţi. După ce George îşi pierde jobul, cei doi nu mai au decît o singură opţiune: să se mute în Atlanta, pentru a locui cu nesuferitul frate al lui George.

Dar pe drum, cei doi dau peste Elysium, o comunitate idilică populată de personaje excentrice, care au o cu totul altă viziune asupra vieţii. Banii? Nu pot cumpăra fericirea. Cariere? Cine are nevoie de ele? Haine? Doar dacă ţii neapărat.

Să fie, oare, Elysium noul început de care au nevoie George şi Linda? Sau schimbarea radicală a perspectivei mai mult va agrava problemele lor, în loc să le rezolve?

Alte filme