BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE

Afis BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE
Titlu original: THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS
Titlu română: BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE
Premiera in Romania: 2021-09-17
Premiera internationala: 2021-09-17
Gen: Animație dublată și subtitrată în română
Scenariu:
Regie: Tom McGrath
Cu: Versiune OV: Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Eva Longoria, James Marsden, Amy Sedaris Dublaj română: TED TEMPLETON/BOSS BABY – Ionuț Grama TED TEMPLETON SR. – Florian Ghimpu JANICE TEMPLETON – Silvana Ionescu WIZZIE – Gabi Costin TIM TEMPLETON – Viorel Ionescu TABITHA TEMPLETON – Andreea Istrate TINA TEMPLETON – Carmen Lopăzan DR. ERWIN ARMSTRONG – Tomi Cristin CAROL TEMPLETON – Mediana Vlad NATHAN PICKLE – Andrei Rusanian MEGHAN GLICK – Maria Filotti
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton - Tim (James Marsden, franciza X-Men) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) - au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou ... și să inspire o nouă afacere de familie.

Tim și soția sa, Carol (Eva Longoria), susținătoarea familiei, locuiesc în suburbii cu fiica lor super-inteligentă Tabitha (Ariana Greenblatt din Avengers: Infinity War), și adorabila bebelușă Tina (Amy Sedaris din BoJack Horseman, Netflix). Tabitha, care e prima în clasă la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supăerdotați, își idolatrizează unchiul, pe Ted, și vrea să devină ca el, dar Timcare încă nu s-a desprins de energia și felul său de tânăr hiperactiv, își face griji că fetița lui lucrează prea mult și ratează o copilărie normală.

Când bebelușa Tina dezvăluie că este agent secret pentru BabyCorp pornită în misiunea de a descoperi secretele întunecate care se ascund în culisele școlii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum), astfel, frații Templeton se vor reuni cu un țel comun, și vor fi nevoiți să reevalueze ce înseamnă familia, și să descopere ceea ce contează cu adevărat.

Alte informatii

Bazându-se pe succesul primului film, care a câștigat peste 500 de milioane de dolari în întreaga lume, BOSS BABY : AFACERI DE FAMILIE este regizat de Tom McGrath și este produs de Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

Alte filme