BADMAN: CEL MAI TARE DIN PARCARE

Afis BADMAN: CEL MAI TARE DIN PARCARE
Titlu original: Superheros malgre lui
Titlu română: BADMAN: CEL MAI TARE DIN PARCARE
Premiera in Romania: 2022-02-25
Premiera internationala: 2022-02-02
Gen: Comedie
Scenariu: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau
Regie: Philippe Lacheau
Cu: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis

Un actor mereu fără slujbă, Cedric pare sortit să ducă viața unui învins. E lefter și tocmai l-a părăsit iubita. Chiar și propriul său tată, sora și cei mai buni prieteni și-au pierdut încrederea în capacitatea lui de a face ceva folositor. Apoi, în sfârșit, primește un rol principal: supereroul „Badman”. O șansă de a ieși dintr-o spirală descendentă nesfârșită și de a câștiga respectul tatălui său. Dar soarta lovește din nou!

Ieșind în grabă de pe platou costumat pentru rol, Cedric are un accident de mașină, își pierde memoria și se trezește convins că este cu adevărat un supererou în misiune! Confruntat cu aventuri și pericole din viața reală, adevărata lui natură este pusă la încercare.

Are el ce e necesar pentru a aborda forțele răului, pentru a-i apăra pe cei mai slabi dintre noi și pentru a-i învinge pe cei răi? Dar nu poți să fii un erou, darămite un supererou, doar pentru că așa ai decis tu... mai ales când ești cineva ca Cedric!

Alte informatii

Realizat de echipa care ne-a distrat copios cu comediile Babysitting, Alibi.com și Nicky Larson, BADMAN: CEL MAI TARE DIN PARCARE este comedia de care avem nevoie în aceste vremuri complicate.

Alte filme