ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD

Afis ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD
Titlu original: ARTHUR AND THE REVENGE OF MALTAZARD
Titlu română: ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD
Premiera in Romania: 2009-12-04
Premiera internationala: 2009-12-04
Gen: ANIMATIE
Scenariu: LUC BESSON si CELINE GARCIA
Regie: LUC BESSON
Cu: FREDDIE HIGHMORE (ARTHUR), MIA FARROW (BUNICA LUI ARTHUR), RONALD CRAWFORD (ARCHIBALD), ROBERT STANTON (TATAL LUI ARTHUR), PENNY BALFOUR (MAMA LUI ARTHUR) Voci: ARTHUR: FREDDIE HIGHMORE , MALTAZARD: LOU REED , MAX: SNOOP DOGGY DOGG , SNOW, REPLAY: WILL.I.AM, FERGIE, SELENIA: SELENA GOMEZ
Distribuitor: Prorom

Sinopsis

Aventurile lui Arthur, simpaticul si curajosul baietel de 12 ani continua si in "Arthur si razbunarea lui Maltazard".

Scenariul scris de Luc Besson dupa cartea lui, vanduta in peste 3 milioane de exemplare, ne transporta din nou in lumea Minimoilor, creaturi extrem de mici care traiesc pe Taramul Magic de la firul ierbii din curtea casei lui Arthur.

Arthur a mai crescut acum, odata cu fanii lui, de la ultimele lui aventuri din "Arthur and the Minimoys" (2007), un imens succes de box office in Franta Arthur este extrem de surescitat, caci in aceasta seara se va reintoarce in lumea Minimoilor si o va regasi pe gratioasa, isteata, dar capricioasa printesa Selenia. Un apel scris pe un bob de orez il va arunca, insa intr-un vartej de aventuri pe care si cei mici, dar si cei mari il vor trai cu sufletul la gura. Minimoii au nevoie de el, asa ca descurcaretul Arthur trebuie sa le sara in ajutor! Odata ajuns pe Taramul Magic va descoperi, insa, ca nimeni nu in chemase, de fapt! Dar cine putea sa-i intinda o asemenea capcana? Sa fie oare razbunatorul Maltazard?

Aventuri delicioase pentru cei mici, voci celebre pentru parintii lor: Lou Reed, Snoop Doggie Dogg, WILL.I.AM si Fergie.

Alte filme