TE IUBESC ORICUM

Afis TE IUBESC ORICUM
Titlu original: LOVE IS ALL YOU NEED
Titlu română: TE IUBESC ORICUM
Premiera in Romania: 2012-11-02
Premiera internationala: 2012-09-06
Gen: Comedie romantica
Scenariu: Susanne Bier şi Anders Thomas Jensen
Regie: Susanne Bier
Cu: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm
Distribuitor: Prorom

Sinopsis

TE IUBESC ORICUM este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm, al cărei scenariu e scris de Bier împreună cu Anders Thomas Jensen.

Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unei fete care tocmai urmează să se mărite. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

TE IUBESC ORICUM este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieţii, umor şi personaje delicate, preparat cu căldură umană şi afecţiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră, o comedie romantică despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe cu viaţa ta.

Alte informatii

TE IUBESC ORICUM a avut un buget de aproximativ 5.7 milioane de euro, şi a fost filmat în Italia şi Danemarca. Echipa de realizatori e formată din Morten Søborg, DFF, director de imagine, Pernille Bech Chris¬tensen şi Morten Egholm, editori, muzica e compusă de Johan Söderqvist, scenografia îi aparţine lui Peter Grant, iar costumele, lui Signe Sejlund.

Alte filme