INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI

Afis INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI
Titlu original: SKYSCRAPER
Titlu română: INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI
Premiera in Romania: 2018-07-13
Premiera internationala: 2018-07-13
Gen: 3D Action-Thriller
Scenariu: Rawson Marshall Thurber
Regie: Rawson Marshall Thurber
Cu: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan
Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES

Sinopsis

Producători:                      Beau Flynn, Dwayne Johnson, Rawson Marshall Thurber, Hiram Garcia

Producători executivi:          Dany Garcia, Wendy Jacobson, Eric McLeod, Eric Hedayat

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distirbuției noii producții marca Legendary – INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers), thrillerul de acțiune 3D e produs de Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber și Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

 

Producători executivi sunt Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean series) și Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel).

Alte filme