HAI SĂ CÂNTĂM!

Afis HAI SĂ CÂNTĂM!
Titlu original: SING
Titlu română: HAI SĂ CÂNTĂM!
Premiera in Romania: 2016-12-16
Premiera internationala: 2016-12-21
Gen: Animație 3D dublată și subtitrată română
Scenariu: Garth Jennings
Regie: Garth Jennings
Cu: Voci OV:Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman, Beck Bennett
Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES
"

Sinopsis

Studioul “Illumination” a captivat publicul internațional cu mult-îndrăgitele hit-uri DESPICABLE ME, DESPICABLE ME 2 și MINIONS, iar în 2016 ne va încânta cu THE SECRET LIFE OF PETS/SINGURI ACASĂ (premiera în România: 5 august 2016), precum și cu SING/HAI SĂ CÂNTĂM!, care se va lansa în cinematografele din România pe 16 decembrie 2016. Cei care dau voce acestei comedii muzicale animate sunt nimeni alții decât starurile de primă mână precum Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton și Tori Kelly.

 

Animația are loc într-o lume ca a noastră, însă locuită numai de animale, și în care protagoniști sunt Buster Moon (voce: Matthew McConaughey), un Koala spilcuit care conduce un teatru odinioară elegant, dar căzut acum în ruină. Buster este eternul optimist, bine, e și un pic șarlatan, dar tot ce iubește pe lumea asta este teatrul său, așa că o să facă orice îi stă în putință ca să-l salveze de la dispariție. Pentru că ambiția vieții sale e pe cale să se risipească pentru totdeauna, Buster are o singură șansă să readucă strălucirea giuvaerului: organizarea celui mai mare concurs muzical din lume!

Ideea prinde viață rapid, și absolut toată lumea e entuziasmată și vrea să participe, dar, în urma selecțiilor, rămân în concurs cinci concurenți: un șoarece (Seth MacFarlane) care cântă piese clasice cu aceeași ușurință cu care escrochează, o elefănțică adolescentă timidă (Tori Kelly), care are trac pe scenă, mama suprasolicitată a 25 de purceluși (Reese Witherspoon), care de-abia așteaptă o pauză de la îndatoririle materne, o gorilă-gangster (Taron Egerton), care vrea să scape de viața de tîlhar la care îl predestina familia, precum și o femelă de porc-țepos (Scarlett Johansson), care se chinuie să scape de iubitul ei încrezut pentru a începe o carieră solo. Fiecare dintre aceștia va urca pe scena lui Buster cu speranța că aceasta e șansa unică de a-și schimba cursul vieții.

Cu o coloană sonoră care include mai mult de 85 de piese celebre, HAI SĂ CÂNTĂM e scris și regizat de Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker,s Guide to the Galaxy), și produs de Chris Meledandri și Janet Healy.

 

Alte filme