SCĂPAȚI DIN LESĂ

Afis SCĂPAȚI DIN LESĂ
Titlu original: STRAYS
Titlu română: SCĂPAȚI DIN LESĂ
Premiera in Romania: 2023-08-18
Premiera internationala: 2023-08-18
Gen: Comedie
Scenariu: Dan Perrault
Regie: Josh Greenbaum
Cu: Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park, Brett Gelman și Will Forte, Josh Gad, Harvey Guillén, Rob Riggle, Jamie Demetriou și Sofia Vergara.
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Se spune că un câine este cel mai bun prieten al unui om, dar ce se întâmplă dacă omul este un mizerabil? În acest caz, ar putea fi timpul pentru o răzbunare dulce, în stil unui cățeluș.

Când Reggie (Will Ferrell), un Border Terrier naiv și optimist, este abandonat pe străzile orașului de către stăpânul său, Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska), Reggie este sigur că iubitul său stăpân nu l-ar părăsi niciodată intenționat.

Dar odată ce Reggie se întâlnește cu un Boston Terrier cu gură mare și vorbărie rapidă, pe nume Bug (Jamie Foxx, laureat cu Oscar®), un vagabond care își iubește libertatea și crede că stăpânii sunt pentru fraieri, Reggie își dă seama în sfârșit că a avut o relație toxică și începe să îl vadă pe Doug ca pe un ticălos fără inimă ce este.

Hotărâți să se răzbune, Reggie, Bug și prietenii lui Bug - Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), un ciobănesc australian deștept care a fost pus pe tușă de noul cățeluș al stăpânului ei, și Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), un dog german neliniștit, stresat de munca sa ca animal pentru sprijin emoțional - pun la cale un plan și pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a-l ajuta pe Reggie să găsească drumul spre casă... și să-l facă pe Doug să plătească mușcându-i membrul pe care îl iubește cel mai mult (atenție, nu vorbim despre piciorul lui!).

O alternativă a filmelor cu câini pe care le cunoaștem și le iubim, SCĂPAȚI DIN LESĂ, regizat de Josh Greenbaum (Barb și Star Go to Vista Del Mar) și scris de Dan Perrault (Players, American Vandal), este o comedie live-action și hilară despre complicațiile iubirii, importanța marilor prietenii și virtuțile neașteptate ale coțăitului unei canapele.

Alte informatii

Filmul beneficiază de o distribuție secundară de comedie puternică, printre care se numără câștigătorul unui premiu Grammy Josh Gad (Beauty and the Beast), Harvey Guillén (Puss in Boots: The Last Wish), Rob Riggle (The Hangover), nominalizat la Emmy, Brett Gelman (Stranger Things), Jamie Demetriou (The Afterparty) și Sofia Vergara (Modern Family), nominalizată la Emmy.

SCĂPAȚI DIN LESĂ este produs de compania Lord Miller (Phil Lord p.g.a și Christopher Miller p.g.a, (Spider-Man: Into The Spider-Verse, The Lego Movie 2: The Second Part), de fondatorul și CEO-ul Picturestart, Erik Feig p.g.a. (Luckiest Girl Alive, Cha Cha Cha Real Smooth), de Aditya Sood p.g.a. de la Lord Miller (The Martian, Cocaine Bear), de Louis Leterrier (regizor Fast X, The Clash of the Titans) și de Dan Perrault (Players, American Vandal).

Producători executivi sunt Nikki Baida, Doug Merrifield, Jessica Switch și Julia Hammer.

Alte filme