OMUL-LUP

Afis OMUL-LUP
Titlu original: WOLFMAN
Titlu română: OMUL-LUP
Premiera in Romania: 2010-02-12
Premiera internationala: 2010-02-12
Gen: Horror
Scenariu: Andrew Kevin Walker si David Self
Regie: Joe Johnston
Cu: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving, Art Malik
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Inspirat de filmul clasic care a facut istorie in genul horror, OMUL-LUP merge la originile mitului unui om blestemat.

Benicio del Toro este Lawrence Talbot, un nobil care se intoarce pe mosia familiei, dupa ce fratele sau dispare in mod misterios.

Se va reapropia de tatal sau (Anthony Hopkins), cu care intrerupsese demult legaturile si va incepe sa-si caute fratele, pentru a descoperi... ca propriul sau destin e blestemat.

Copilaria lui Lawrence Talbot a luat brusc sfarsit in noaptea cand i-a murit mama. Dupa ce a parasit oraselul victorian Blackmoor, unde nu se intampla niciodata nimic, pret de zeci de ani a incercat sa isi revina si sa uite ce s-a petrecut in acea noapte.

Dar cand logodnica fratelui sau, Gwen Conliffe (Emily Blunt), il cheama acasa pentru a o ajuta sa-l gaseasca pe cel pe care il iubea, Talbot se intoarce acasa pentru incepe cautarile.

Afla ca o creatura cu o forta inumana si cu o sete de sange de nepotolit ucidea localnicii si ca in orasel sosise un inspector de la Scotland Yard, pe numele lui Aberline (Hugo Weaving), ca sa inceapa o investigatie.

Incepe sa puna laolalta piesele ale unui terifiant puzzle si aude despre un blestem stravechi care il transforma pe cel atins de fiara in varcolac atunci cand e luna plina.

Acum are sansa de a stopa crimele si de a proteja femeia de care s-a indragostit, asa ca Talbot va trebui sa distruga creatura periculoasa care bantuie padurea din jurul orasului Blackmoor.

Dar, pe masura ce se afunda in vanatoare, Talbot, un barbat torturat de trecut, isi descopera o latura pe care niciodata nu isi imaginase ca o are.

Alte filme