NUNTĂ A LA GREC 3

Afis NUNTĂ A LA GREC 3
Titlu original: MY BIG FAT GREEK WEDDING 3
Titlu română: NUNTĂ A LA GREC 3
Premiera in Romania: 2023-09-08
Premiera internationala: 2023-09-08
Gen: Comedie
Scenariu: Nia Vardalos
Regie: Nia Vardalos
Cu: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin Maria Vacratsis, Gia Carides, Joey Fatone, Elias Kacavas, Melina Kotselou și Stephanie Nur.
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

De la scenarista și regizoarea Nia Vardalos, fenomenul mondial My Big Fat Greek Wedding se întoarce în cinematografe cu o nouă aventură. Alăturați-vă familiei Portokalos în timp ce călătoresc la o reuniune de familie în Grecia pentru o călătorie emoționantă și hilară, plină de dragoste și răsturnări de situație. Opa!

Nuntă a la grec 3 este scris și regizat de Nia Vardalos, nominalizată la Oscar, și este produsă de Rita Wilson p.g.a, Tom Hanks și Gary Goetzman. Distribuția îi include pe Nia Vardalos în rolul Toula, pe John Corbett în rolul soțului Toulei, Ian, Elena Kampouris în rolul fiicei lor, Paris, Louis Mandylor în rolul fratelui Toulei, Nick, Lainie Kazan în rolul Mariei, mama Toulei și a lui Nick, Andrea Martin în rolul mătușii Voula, sora Mariei, Maria Vacratsis în rolul mătușii Frieda și Gia Carides și Joey Fatone în rolul verișorilor Nikki și Angelo. Familiei li se alătură nou-veniții Elias Kacavas în rolul lui Aristotle, fostul iubit al lui Paris, Melina Kotselou în rolul lui Victory și Stephanie Nur în rolul lui Qamar.

Alte informatii

Echipa talentată din spatele camerelor îi include pe directorul de imagine Barry Peterson, scenograful Grant Armstrong, directorul artistic Matthew Kerly, designerul de costume Timothy Wonsik, consultantul vizual Colleen Atwood, șefa departamentului de coafură Loulia Sygrimi și șefa departamentului de machiaj Alexandra Myta.

Alte filme