NU-I DE NASUL MEU

Afis NU-I DE NASUL MEU
Titlu original: She
Titlu română: NU-I DE NASUL MEU
Premiera in Romania: 2010-04-02
Premiera internationala: 2010-03-12
Gen: COMEDIE ROMANTICA
Scenariu: Sean Anders & John Morris
Regie: JIM FIELD SMITH
Cu: JAY BARUCHEL, ALICE EVE, T.J. MILLER, MIKE VOGEL
Distribuitor: Paramount

Sinopsis

Când eşti un tip absolut banal, cu o viaţă plictisitoare şi un job fără perspective şi te trezeşti că o tipă trăznet vrea să fie iubita ta, normal ca prima ta reacţie e să te sperii zdravăn şi să-ţi spui că... Nu-i de nasul tău!

În comedia NU-I DE NASUL MEU, aşa păţeşte Kirk (Jay Baruchel), un agent de securitate pe un aeroport care, printr-un concurs de împrejurări ajunge să devină iubitul lui Molly, o blondă trăznet, isteaţă, cu carieră şi o viaţă la care el doar îndrăznise să viseze. Pe Kirk l-a lovit norocul şi acum trebuie să facă faţă. Greu, mai ales că nimeni nu-i dă nicio şansă...Nici familia, nici prietenii, nici măcar el!

Kirk Kettner (Jay Baruchel, din “Un pic însărcinată,” “Furtuna tropicală”) e un tip de vreo douăzeci şi ceva de ani care lucrează ca agent de pază pe aeroportul din Pittsburgh. Încă mai iese în oraş cu amicii de la liceu şi colegii de muncă Jack (Mike Vogel), Stainer (T.J. Miller) şi Devon (Nate Torrence) şi încă mai visează să-şi reia legătura cu fosta iubită, Marnie (Lindsay Sloane), care se pare că a păşit pe o nouă cale. Luate una peste alta, Kirk pare mulţumit de viaţa lui, cel puţin până în ziua în care îi apare sub ochii devastator de frumoasa Molly (Alice Eve), care, trecând prin punctul de securitate al aeroportului, îşi uită mobilul acolo.

Molly e isteaţă, frumoasă, sofisticată şi.... departe de nasul lui Kirk. Când bietul Kirk îi înapoiează mobilul, fata îi oferă cu amabilitate pentru gest, două bilete la un meci de hockey, iar el acceptă, fără să-i treacă nici măcar o secundă prin minte că fata îi propune o întâlnire.

Nici nu se poate închipui o pereche mai puţin credibilă decât răvăşitoarea Molly şi banalul Kirk; În cuvintele lui Steiner, fata e la „10 plus” în lanţul trofic al datingului, iar Kirk abia se ţine cu dinţii de locul cinci.

Mă rog, Molly e hotărâtă să-l cucerească, iar Kirk se luptă şi el, nu cu libertatea lui pe cale de a fi zăvorâtă, ci cu mintea-i, adică să înţeleagă cum poate o fată extraordinară să fie interesată de unul ca el. La un moment dat, fraierul începe să creadă că fata vede ceva ce alţii nu văd la el. După ce iese în oraş cu cea mai frumoasă fată întâlnită vreodată, Kirk începe să se auto-preţuiască şi să-şi vadă altfel viitorul. Tocmai când prindea încredere în forţele proprii, Kirk face cunoştinţă cu părinţii fetei, nişte bogătaşi scorţoşi. Iar relaţia lor se termină la fel de brusc cum a început.

Cu „ajutorul” prietenilor săi, Kirk lansează atacuri de recucerire a inimii fetei, iar rezultatele sunt bineînţeles, ca şi încercările, hilare. În plus, Molly are un fost iubit căruia îi sare rapid ţandăra, iar Kirk are şi el o fostă iubită care nu suportă să-şi piardă iubitul călcat în picioare, de sub papuc... În fine, orice se poate întâmpla dacă te străduieşti îndeajuns de tare!

Pe scurt, NU-I DE NASUL MEU e o comedie despre o tipă de nota zece care se îndrăgosteşte de un tip de nota 5 cu indulgenţă.

Voi ce credeţi, au vreo şansă?

Alte filme