NOUĂ VIEȚI

Afis NOUĂ VIEȚI
Titlu original: NINE LIVES
Titlu română: NOUĂ VIEȚI
Premiera in Romania: 2016-08-26
Premiera internationala: 2016-08-05
Gen: Comedie/film de familie
Scenariu: Matt Allen, Ben Antoniazzi
Regie: Barry Sonnenfeld
Cu: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Christopher Walken, Robbie Amell, Cheryl Hines
Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI PROROM DISTRIBUTION
"

Sinopsis

Tom Brand (Kevin Spacey) este un om de afaceri imposibil de bogat, dar și incredibil de nesuferit. Cea mai mare ambiție a lui este să construiască cel mai înalt zgârie-nori din emisfera nordică, și e dispus să sacrifice orice, chiar și dragostea pe care i-o poartă propria familie, pentru această realizare la fel de monumentală precum orgoliul său.

Stilul său de viață acaparat complet de muncă l-a îndepărtat de soția sa devotată, Lara (Jennifer Garner), l-a făcut să-și neglijeze fiul adult, David (Robbie Amell), dar și fiica, Rebecca (Malina Weissman), care tînjește după atenție din partea tăticului ei, ca orice fetiță de vârsta ei. Când se apropie cea de-a 11-a aniversare a Rebeccăi, fetița își imploră tatăl să-i cadoul pe care și-l dorea de mult: o pisică. Tom urăște pisicile, dar își calcă pe inimă de data aceasta și se trezește într-un magazin magic de animale, deținut de ciudatul Felix Perkins (Christopher Walken). Iar acesta știe exact ce-i trebuie lui Brand, și acesta poartă numele de Mr. Fuzzypants.

Dar, pe drum spre petrecerea fetiței lui, Tom Brand are un accident grav, și descoperă cu oroare că, în timp ce corpul său “uman” zace în comă la spital, spiritul său s-a transferat în corpul motanului. Captiv înăuntrul lui Mr. Fuzzypants și încercând cu disperare să le comunice celor apropiați care e situația, Tom își dă seama că, pentru a-și recăpăta forma umană trebuie să se reaproprie de familia lui, și să devină soțul și tatăl pe care aceștia îl merită.

 

Alte filme