MOSLEY: POVESTEA TROLIFANȚILOR

Afis MOSLEY: POVESTEA TROLIFANȚILOR
Titlu original: MOSLEY
Titlu română: MOSLEY: POVESTEA TROLIFANȚILOR
Premiera in Romania: 2019-10-04
Premiera internationala: 2019-10-10
Gen: Animație 2D dublată în română
Scenariu: Kirby Atkins, Huang Jun
Regie: Kirby Atkins, Huang Jun
Cu: Voci română: VIRGIL AIOANEI, TOMI CRISTIN, ILINCA POPESCU, ALEXANDRA RADU, VLAD RĂDESCU, DRAGOȘ IONIȚĂ, RĂZVAN TEODORESCU, CĂTĂLIN ROTARU, GABI COSTIN, IONUȚ GRAMA, OVIDIU TUDORACHE, SAȘA IONESCU
Distribuitor: Ro Image 2000 și Programs4Media

Sinopsis

Mosley, alături de familia lui de Trolifanți patrupezi, trăiește ca simplu muncitor la ferma deținută de Simon, un individ extrem de nemilos.

Într-o seară, după ce Mosley a tras cu plugul toată ziua, fiul său, Rue, vine să-i spună foarte entuziasmat că a descoperit ceva magic în pădurea de lângă fermă. Bera, soția însărcinată a lui Mosley, își convinge soțul să meargă cu Rue acolo, să vadă despre ce e vorba.

Deși e frânt de oboseală, Mosley se lasă înduplecat de fiul său, și merge în pădure. Acolo, Rue îi arată ce descoperise: o peșteră ai cărei pereți erau acoperiți cu desene care reprezentau Trolifanți ca și ei, cu imensa deosebire că aceștia umblau drept, în două picioare, și aveau... mâini. Oare din ce motiv necunoscut ajunseseră Trolifanții să umble cocoșați, în patru picioare, și să nu mai aibă mâini?!

Așadar, Mosley e decis să dea de Cei Drepți, care ar urma să-l elibereze pe el și familia lui din sclavie, și să le ofere libertatea mult visată. Însă această misiune va fi extrem de periculoasă, căci pe urmele lui pornește Warfield, un vânător foarte brutal. Va reuși, oare, Mosley să ajungă în fantasticul oraș Kinesareath, lăcașul Celor Drepți, înainte ca Warfield să-l captureze, soția lui să nască, și fiul său, Rue, să fie vândut altui fermier?

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Mosley descoperă că Cei Drepți nu sunt deloc așa cum și-i imagina, și că nu pot să-l ajute să găsească libertatea, așa că va fi nevoit să se ridice și el la luptă împotriva inamicilor, și să descătușeze, astfel, magia care îl va ajuta să devină, la rândul lui, Cel Drept.

Alte filme