MONSTRUOS

Afis MONSTRUOS
Titlu original: Cloverfield
Titlu română: MONSTRUOS
Premiera in Romania: 2008-02-15
Premiera internationala: 2008-02-15
Gen: Actiune/SF/Suspan
Scenariu: Drew Goddard
Regie: Matt Reeves
Cu: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T. J. Miller, Michael Stahl -David, Mike Vogel, Odette Yustman
Distribuitor:

Sinopsis

Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob vede petrecerea data pentru el ca un bun prilej sa confeseze anumite sentimente.

Din pacate totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc iar toata lumea vrea sa afle detaili despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube au provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont.

Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada oameni panicati si speriati alearga cautand adapost Rob si prieteni sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total.

Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore peisajul si atmosfera sau schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut cineva sau ceva monstrous a pus stapanire pe oras ...

Incepe lupta pentru supravietuire.

Alte informatii

Un film original produs si gandit in stilul inconfundabil a lui J.J. Abrams, producatorul serialelor 'Lost', Alias si a binecunoscutei serii de filme "Misiune Imposibila".

"

Alte filme