MAȘINĂRII MORTALE

Afis MAȘINĂRII MORTALE
Titlu original: MORTAL ENGINES
Titlu română: MAȘINĂRII MORTALE
Premiera in Romania: 2018-12-07
Premiera internationala: 2018-12-14
Gen: Aventuri/SF 3D
Scenariu: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, bazat pe cartea lui Philip Reeve
Regie: Christian Rivers
Cu: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide și Stephen Lang
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.

 

Alte informatii

MAȘINĂRII INFERNALE  e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.

 

Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson.  Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens  sunt producători executivi.

 

Alte filme