MĂRITĂ-TE CU MINE

Afis MĂRITĂ-TE CU MINE
Titlu original: MARRY ME
Titlu română: MĂRITĂ-TE CU MINE
Premiera in Romania: 2022-02-01
Premiera internationala: 2022-02-01
Gen: Comedie romantică
Scenariu: John Rogers & Tami Sagher, Harper Dill
Regie: Kat Coiro
Cu: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley și Sarah Silverman
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Plin de melodii originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma, MĂRITĂ-TE CU MINE îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască. O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, MĂRITĂ-TE CU MINE este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

 

Kat Valdez (Lopez) este jumătatea celui mai sexy cuplu de celebrități, alături de cel mai nou star în devenire, Bastian (Maluma, care își face debutul în lungmetraj). În timp ce hit-ul lui Kat și Bastian, „Marry Me”, urcă în topuri, ei sunt pe cale să se căsătorească în fața unui public format din fanii lor, într-o ceremonie care va fi transmisă pe mai multe platforme.

 

Profesorul divorțat de matematică Charlie Gilbert (Owen Wilson) se trezește obligat să meargă la concert de fiica sa Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies, HBO) și de prietena lui cea mai bună (Sarah Silverman). Când Kat află, cu câteva secunde înainte de ceremonie, că Bastian a înșelat-o cu asistenta ei, viața ei ia o turnură neașteptată. Pe scenă, Kat decide să pună în public la îndoială dragostea, adevărul și loialitatea și lansează o cerere în căsătorie care șochează, căci cel care va zice, chiar și fără voia lui, “Da”, este inocentul profesor de matematică, practic, un om de pe cu totul altă planetă decât vedeta internațională.

 

Dacă ceea ce știi te dezamăgește, atunci poate că ceea ce nu știi este răspunsul și astfel, într-un moment de nebunie inspirată, Kat alege să se căsătorească cu Charlie. Ceea ce începe ca o reacție impulsivă evoluează într-o dragoste neașteptată. Dar, pe măsură ce forțele conspiră pentru a-i separa, se pune întrebarea universală: pot doi oameni din lumi atât de diferite să unească prăpastia dintre ei și să construiască un loc numai al lor?

Alte informatii

MĂRITĂ-TE CU MINE este regizat de Kat Coiro (It's Always Sunny in Philadelphia, FX, Dead to Me, Netflix) după un scenariu de John Rogers (The Librarians, TNT) și Tami Sagher (30 Rock, NBC) și Harper Dill (The Mick, Fox) bazat pe roman grafic de Bobby Crosby. Filmul este produs de Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air, NBC) și John Rogers. Producătorii executivi ai filmului sunt Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur și J.B. Roberts.

Alte filme