LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII

Afis LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII
Titlu original: LUIS AND THE ALIENS
Titlu română: LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII
Premiera in Romania: 2018-09-14
Premiera internationala: 2018-09-14
Gen: Animație 3D
Scenariu: Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein
Regie: Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein
Cu:
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis

Orfan de mamă, și crescut de tatăl lui specialist în OZN-uri, Armin Sonntag, care e obsedat să demonstreze întregii lumi că extratereștrii există, Luis, un băiețel de 12 ani, nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin Sonntag, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo), se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră...

 

Alte filme