KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI

Afis KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI
Titlu original: KRAMPUS
Titlu română: KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI
Premiera in Romania: 2015-12-04
Premiera internationala: 2015-12-04
Gen: Comedie horror
Scenariu: Michael Dougherty & Zach Shields & Todd Casey
Regie: Michael Dougherty
Cu: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Producție Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănțuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.

Distribuția e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler.

Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor

Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

Alte filme