JAFUL SECOLULUI

Afis JAFUL SECOLULUI
Titlu original: WAY DOWN
Titlu română: JAFUL SECOLULUI
Premiera in Romania: 2021-07-02
Premiera internationala: 2021-03-26
Gen: Thriller/acțiune
Scenariu: Rowan Athale, Michel Gaztambide
Regie: Jaume Balagueró
Cu: Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Riley, James Liam Cunningham, Famke Janssen
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis

În JAFUL SECOLULUI îi vom revedea pe Famke Janssen (How to Get Away with Murder, The Blacklist, X Men), Freddie Highmore (The Good Doctor), Liam Cunningham (Game of Thrones), Sam Riley (Rebecca, Maleficent).

Cel mai îndrăzneț jaf în cel mai bine păzit loc, unde se ascunde una din cele mai valoroase comori care au fascinat de secole. 

Banca Spaniei este unică. O bancă absolut inaccesbilă. O bancă pe care nimeni nu ar putea s-o jefuiască vreodată. Nu există planuri ale băncii. Nu există hărți. Nimic despre sistemul de proiectare al seifului. Este un mister absolut. În plus, șeful securității păzește banca ca pe propria viață. Aceasta e provocarea care îi aprinde interesul lui Tom, un geniu al ingineriei, care e hotărât să afle secretele seifului, și să pătrundă în adâncurile băncii. Ținta e o comoară de mult dispărută, care va fi adusă în seiful băncii pentru doar zece zile. Condusă de Walter, expert în artă, echipa are doar zece zile la dispoziție ca să pregătească jaful și să reușească să iasă de acolo. Zece zile ca să pună la cale planul, și doar nouăzeci de minute să îl pună în aplicare: cele nouăzeci de minute cât va dura meciul naționalei Spaniei, din finala Cupei Mondiale, care va ține ocupată atenția miilor de fani ce se vor strânge pentru a urmări evenimentul pe ecranele-gigant amplasate chiar în fața Băncii Spaniei. Numărătoarea inversă a început…

Alte filme