GHOST IN THE SHELL

Afis GHOST IN THE SHELL
Titlu original: GHOST IN THE SHELL
Titlu română: GHOST IN THE SHELL
Premiera in Romania: 2017-03-31
Premiera internationala: 2017-03-31
Gen: SF
Scenariu: Jamie Moss
Regie: Rupert Sanders
Cu: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Michael Wincott, Juliette Binoche
Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI PARAMOUNT PICTURES

Sinopsis

“GHOST IN THE SHELL” este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială numită Section 9. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.

Alte informatii

Filmul se bazează pe  faimoasa serie manga cu același nume, publicată de editura Kodansha, scrisă și ilustrată de Masamune Shirow, și e produs de Avi Arad (“THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2,” “IRON MAN”), Ari Arad (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”), și Steven Paul (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”). Producători executivi sunt Michael Costigan (“PROMETHEUS”), Tetsu Fujimura (“TEKKEN”), Mitsuhisa Ishikawa, al cărui studio de animație Production I.G a produs filmul și serialul TV japoneze "GHOST IN THE SHELL”, și Jeffrey Silver (“EDGE OF TOMORROW,” “300”).

 “Suntem foarte încântați că am început filmările la GHOST IN THE SHELL în Wellington”, declară producătorii Avi Arad, Ari Arad, Michael Costigan și Jeffrey Silver. “Orașul are facilități de producție de ultimă oră, iar peisajul său urban oferă un decor de fundal ideal pentru un film SF. Echipa care lucrează în Noua Zeelandă este excepțională, iar colaborarea cu Sir Richard Taylor și cu echipa de la Weta Workshop este extraordinară. Toți cei din Noua Zeelandă ne-au ajutat enorm pentru a putea să aducem la viață povestea și personajele îndrăgite de milioane de oameni din toată lumea, și pentru asta le suntem extrem de recunoscători.”

Alte filme