FUGI!

Afis FUGI!
Titlu original: GET OUT
Titlu română: FUGI!
Premiera in Romania: 2017-04-07
Premiera internationala: 2017-02-24
Gen: Thriller
Scenariu: Jordan Peele
Regie: Jordan Peele
Cu: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield și Catherine Keener
Distribuitor: RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES
"

Sinopsis

FUGI! este un thriller produs de compania Blumhouse, care a mai produs The Visit, seria Insidious și The Gift, și este povestea unui tânăr afro-american care merge în vizită la părinții iubitei sale, pentru a se trezi prins într-un coșmar care este adevăratul scop al invitației de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.

 Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a e obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

Alte informatii

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) și Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton). 

FUGI! are scenariul și regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), și este produs de Jason Blum, de la compania de producție Blumhouse, și de Sean McKittrick (Donnie DarkoBad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) și Jordan Peele.  

.  

Alte filme