DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA

Afis DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA
Titlu original: AFTER EVER HAPPY
Titlu română: DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA
Premiera in Romania: 2022-07-14
Premiera internationala: 2022-07-14
Gen:
Scenariu: Sharon Soboil (după cartea lui Anna Todd)
Regie: Castille Landon
Cu:
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis

În timp ce Hardin se confruntă cu trecutul său, iar Tessa suferă o tragedie, cei doi trebuie să decidă dacă își vor continua relația pasională, dar toxică, sau vor face schimbări dramatice în viața lor.

Cel de-al patrulea film din franciza AFTER îi găsește pe Tessa și Hardin la o răscruce de drumuri: Continuă Tessa să încerce să-l salveze pe el, odată cu relația lor, sau este timpul să se salveze pe ea însăși? În timp ce Hardin rămâne la Londra după nunta mamei sale și se afundă și mai mult în întuneric, Tessa se întoarce în Seattle și trece printr-o tragedie. Dacă vor ca dragostea lor să supraviețuiască, vor trebui să lucreze mai întâi cu ei înșiși. Dar oare drumurile lor îi vor duce înapoi unul la celălalt?

Alte informatii

Cel de-al patrulea film al francizei AFTER continuă de unde s-a oprit DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT: la nunta londoneză a mamei lui Hardin. În timp ce Hardin rămâne în urmă pentru a se confrunta și a se reconecta cu trecutul său, Tessa se întoarce în Seattle. Acolo, ea suferă o tragedie care o duce la alegeri dificile, care îi schimbă viața.

Hardin vrea să o ajute pe Tessa, dar este atât de ocupat să se lupte cu propriii demoni, încât sfârșește prin a o îndepărta. Dezvăluirile despre tatăl său i-au zdruncinat fațada impenetrabilă până în măduva oaselor, iar Tessa nu este sigură dacă îl poate salva fără să se sacrifice pe ea însăși.

Tessa se bazează pe prieteni ca Landon pentru a o ajuta să treacă peste momentele grele - și își dă seama că, pentru a merge mai departe, trebuie să lupte pentru ea însăși. Ea primește vești despre sănătatea ei și se gândește să se mute la New York pentru a începe o nouă viață. Hardin se întoarce și îi spune Tessei cât de mult înseamnă ea pentru el, dar s-ar putea să fie prea târziu.

Nu mai este fata dulce și simplă care era când l-a cunoscut pe Hardin, Tessa înțelege mai bine cine este și de ce are nevoie. Când lumile lui Hessa și a lui Hardin se ciocnesc, există o pasiune de netăgăduit. Dar merită oare să lupte pentru dragostea lor - și cu ce preț?

Regizat de Castille Landon și bazat pe cartea best-seller a Annei Todd, DUPĂ CE NE-AM GĂSIT FERICIREA marchează cel de-al patrulea film din seria cu Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin.

Alte filme