CUCERESTE-O CU SALSA

Afis CUCERESTE-O CU SALSA
Titlu original: CUBAN FURY
Titlu română: CUCERESTE-O CU SALSA
Premiera in Romania: 2014-07-11
Premiera internationala: 2014-02-14
Gen: Comedie romantica
Scenariu: JON BROWN
Regie: JAMES GRIFFITHS
Cu: NICK FROST, RASHIDA JONES, CHRIS O’DOWD, OLIVIA COLMAN, KAYVAN NOVAK, RORY KINNEAR, ALEXANDRA ROACH și IAN McSHANE
Distribuitor: ADS

Sinopsis

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi.

25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială (Olivia Colman), împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (Ian McShane) și cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănțuie bestia și să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieții lui?

Alte informatii

Echipa care a produs și comediile-cult Shaun of The Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim, Paul, Attack The Block, The World’s End și Sightseers reunește în CUCEREȘTE-O CU SALSA unii din cei mai buni actori de comedie cu unii din cei mai buni dansatori de salsa într-un cocktail cu o coloană sonoră seducătoare, un strop de strălucire și un amestec egal de comedie și romantism.

Alte filme