CONTRABANDĂ

Afis CONTRABANDĂ
Titlu original: CONTRABAND
Titlu română: CONTRABANDĂ
Premiera in Romania: 2012-01-20
Premiera internationala: 2012-01-13
Gen: Thriller
Scenariu: Aaron Guzikowski
Regie: Baltasar Kormákur
Cu: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Lukas Haas, Caleb Landry Jones, Diego Luna şi J.K. Simmons
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Mark Wahlberg se află în fruntea distribuţiei acestui thriller despre un om care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-şi proteja familia.

Amplasat în New Orleans, filmul explorează universul dur al unor contrabandişti de clasă internaţională, unde acţionează împreună criminali disperaţi, oficiali corupţi, cu mize uriaşe şi mită pe măsură, une loialitata este o raritate, iar moartea pîndeşte la fiecare pas greşit.

Chris Farraday (Wahlberg) a renunţat de mult la viaţa de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru şeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce ştia el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, aşa că nu-i ia mult pentru a strînge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama şi a se întoarce cu milioane de dolari falşi.

Dar lucrurile se deteriorează rapid şi, doar cu cîteva ore înainte de pune mîna pe bani, Chris trebuie să-şi croască drum printr-o reţea criminală de baroni ai drogurilor violenţi, poliţişti şi asasini plătiţi, înainte ca soţia Kate (Kate Beckinsale) şi fiii săi să devină ţintele acestora.

Alte filme