CHARLIE ST. CLOUD

Afis CHARLIE ST. CLOUD
Titlu original: CHARLIE ST. CLOUD
Titlu română: CHARLIE ST. CLOUD
Premiera in Romania: 2010-10-29
Premiera internationala: 2010-07-30
Gen: Drama/Romantic
Scenariu: Craig Pearce şi Lewis Colick
Regie: Burr Steers
Cu: Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, with Kim Basinger şi Ray Liotta
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Un pasionat al sporturilor nautice, adorat de mama sa, Claire (Kim Basinger), dar şi de fratele lui mai mic, Sam(Charlie Tahan), Charlie St. Cloud (Zac Efron) câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, departe de plicticosul său orăşel natal. Însă visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplită.

După ce fosta sa colegă de liceu, Tess (Amanda Crew), se întoarce acasă pe neaşteptate, Charlie îşi dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută cu patru ani în urmă, sau să-şi continue viaţa cu fata de care tocmai se îndrăgostise?

Găsind curajul să lase în urmă pentru totdeauna trecutul, Charlie descoperă că sufletul pe care merită cel mai mult să îl salveze este chiar sufletul lui.

Alte informatii

Bazat pe romanul de succes “The Death and Life of Charlie St. Cloud ” de Ben Sherwood , Charlie St. Cloud este o dramă romantică despre un tânăr care supravieţuieşte unui accident care îl va face să vadă viaţa într-un mod cu totul special.

In această poveste extrem de încărcată emoţional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realităţile sumbre de zi cu zi descoperind, în acelaşi timp, forţa iubirii.

Alte filme