CAT DUREAZA O CASNICIE?

Afis CAT DUREAZA O CASNICIE?
Titlu original: The Heartbreak Kid
Titlu română: CAT DUREAZA O CASNICIE?
Premiera in Romania: 2007-11-02
Premiera internationala: 2007-11-02
Gen: Comedie, Romantic
Scenariu: Scot Armstrong, Leslie Dixon
Regie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Cu: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman, Carlos Mencia, Rob Corddry, Stephanie Courtney, Ali Hillis
Distribuitor:

Sinopsis

"Ne simtim bine realizand comedii pentru adulti, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Chiar daca unora nu le place, publicul asta vrea! Cred ca scene de sex ca in filmul nostru nu au mai fost in nici o comedie." (Peter Farrelly)

"Cat dureaza o casnicie" este o comedie romantica neconventionala, asezonata cu picanterii exagerate marca regizorilor Bobby si Peter Farrelly, ce mizeaza pe vechi si verificate gaguri, pe poante obraznice si imprevizibile. Rezultatul? O indrazneata comedie a erorilor in toate registrele: sentimental, erotic si relational.

In a treia zi a lunii de miere, Eddie Cantrow (Ben Stiller), un burlac tomnatec de 40 de ani, crede ca a gasit dragostea adevarata. Din nefericire, nu este insa vorba despre proaspata sa sotie. Dupa ani de burlacie si supus presiunilor tatalui sau, Doc (Jerry Stiller) si ale celui mai bun prieten Mac (Rob Corddry), Eddie incepe sa se intrebe daca nu face prea multe nazuri in ceea ce priveste femeile. Asa ca atunci cand o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman), Eddie, dupa o scurta si la obiect curte, o cere in casatorie.

In calatoria de nunta de pe coasta Californiei, cei doi tineri casatoriti incep sa se cunoasca si Eddie realizeaza imensa greseala pe care a facut-o: de dupa chipul angelic al proaspetei sale sotii, se iveste o fiinta ca limbaj vulgar si amatoare de sex atletic. Ajunsi intr-o exotica statiune mexicana, Lila isi oblojeste arsurile solare, iar Eddie incepe sa frecventeze barul hotelului, unde o intalneste pe Miranda (Michelle Monaghan), o fata cu picioarele pe pamint care nu are nici cea mai vaga idee ca Eddie este, de fapt, in luna de miere. Indragostit de noua cunostinta, Eddie gaseste cele mai nastrusnice solutii pentru a-si abandona sotia in camera de hotel si pentru a-si petrece timpul cu fata visurilor sale.

"

Alte filme