CASA DE VIS

Afis CASA DE VIS
Titlu original: Dream House
Titlu română: CASA DE VIS
Premiera in Romania: 2011-10-21
Premiera internationala: 2011-09-30
Gen: Thriller
Scenariu: David Loucka
Regie: Jim Sheridan
Cu: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz
Distribuitor: Pro Rom

Sinopsis

Se spune că unele case au amintiri. Pentru un bărbat anume, casa lui este locul pentru care ar ucide să poată uita de ea. Daniel Craig, Rachel Weisz şi Naomi Watts sunt vedetele thrillerului CASA DE VIS (Dream House), despre o familie care se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puţin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ţinte ale ucigaşului care distrusese şi familia ce deţinuse înainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îşi lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele două fetiţe ale sale într-un orăşel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş e convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeşte de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will şi Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alte filme