CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII

Afis CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII
Titlu original: KNOCK AT THE CABIN
Titlu română: CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII
Premiera in Romania: 2023-02-03
Premiera internationala: 2023-02-03
Gen: Thriller/horror
Scenariu: M. Night Shyamalan și Steve Desmond & Michael Sherman, bazat pe romanul The Cabin at the End of the World, de Paul Tremblay
Regie: M. Night Shyamalan
Cu: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn și Rupert Grint
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.

Alte informatii

De la regizorul vizionar M. Night Shyamalan, CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII îi are în distribuție pe Dave Bautista (Dune, franciza Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), nominalizat la premiile Tony și Emmy, Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old), nominalizată la BAFTA, Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women, Landline) și Rupert Grint (Servant, franciza Harry Potter).

Universal Pictures prezintă o producție Blinding Edge Pictures, în asociere cu FilmNation Features și Wishmore Entertainment, un film de M. Night Shyamalan. Scenariul este semnat de M. Night Shyamalan și Steve Desmond & Michael Sherman, bazat pe bestsellerul The Cabin at the End of the World de Paul Tremblay. Filmul este regizat de M. Night Shyamalan și produs de M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) și Ashwin Rajan (Servant, Glass). Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos și Ashley Fox.

Alte filme