BRUTELE

Afis BRUTELE
Titlu original: SAVAGES
Titlu română: BRUTELE
Premiera in Romania: 2012-09-07
Premiera internationala: 2012-07-06
Gen: Actiune/Thriller
Scenariu: Don Winslow, Shane Salerno, Oliver Stone
Regie: OLIVER STONE
Cu: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir
Distribuitor: Universal

Sinopsis

Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu un thriller care reuneşte o distrbuţie de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch şi Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Protagoniştii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist şi împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat din marina americană şi fost mercenar, care au afacere extrem de profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viaţă idilică în orăşelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor şi le impune să le devină parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek), care conduce cu mână de fier ajutată de fiorosul Lado (Del Toro), dar, ceea ce ea crede că ar trebui să fie o operaţiune simplă de preluare cu forţa a unei afaceri se dovedeşte un război în toată regula. Căci cu toţii, inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta), corupt şi laş, au subestimat puterea prieteniei care îi leagă pe cei trei.

Aşa începe o serie de manevre şi lupte cu miză pe viaţă şi pe moarte, o brutală bătălie a orgoliilor.

Alte filme